Jump to content

๖ۣۣۜDeve

Fondator
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

๖ۣۣۜDeve last won the day on August 23

๖ۣۣۜDeve had the most liked content!

Community Reputation

102 Excellent

About ๖ۣۣۜDeve

Fondator
 • Rank
  Fondator Principal

Recent Profile Visitors

267 profile views
 1. ๖ۣۣۜDeve

  Topic închis.
 2. ๖ۣۣۜDeve

  Canal creat. Gradul de Fondator Canal ti-a fost oferit. Topic inchis.
 3. ๖ۣۣۜDeve

  În decursul acestei zile canalul va fi creat.
 4. ๖ۣۣۜDeve

  Acceptat.
 5. ๖ۣۣۜDeve

  acceptat.
 6. ๖ۣۣۜDeve

  1) În cazul în care sunteți deranjați pe unul dintre canalele publice, vă rugăm contactați un membru administrativ pentru rezolvarea problemei. 2) Nu percepem nici un fel de taxă pentru canale permanente, acestea vor fi create după completarea unei cereri de către dumneavoastra. 3) În cazul în care sunteți deranjați de o singura persoana pe privat, va rugam să folosiți funcția "Add To Block". Nu se vor aplica sancțiuni pentru insulte sau injurii în privat. 4) Nu tratați un membru Administrativ cu dispreț, în caz contrar se vor aplica sancțiuni. În caz ca sunteţi provocaţi va rugam sa aveți la îndemâna o dovadă[înregistrare vocala / screenshot / martor] pentru o potențiala reclamație. Regulament General 1) Nu puneți muzica ori înregistrări vocale pe un canal public. Pentru discuții aprinse/intime și/sau muzica folosiți un canal privat. 2) Nu utilizați nickname-uri obscene sau jignitoare, avatare cu tenta pornografica sau descripții ofensatorii. 3) Reclama către alte servere de TeamSpeak3 ori comunități de gaming din România este total interzisă, aceasta fiind aspru sancţionată. 4) Limbajul vulgar/jignitor sau de orice fel este interzis pe canalele publice. 5) Este interzisa funcția de 'Record' pe orice tip de canal, conversațiile pe TeamSpeak3 sunt menite sa fie private. În cazul în care veţi folosi această funcţie , veţi primi kick de pe server. Informatii Canale Permanente: 1) La crearea unui Canal Permanent, un singur "Fondator Canal" va fi oferit de către Administrație, dar dacă doriți se mai poate adaugă încă +2 extra, însă pe proprie răspundere. 2) Numele canalului NU trebuie sa conțină mai puțin de 3 caractere. Exemplu: a / udp / io / NNN / etc. 3) Pentru canale permanente, vă rugăm să intrați pe forum și faceți o cerere sau vorbiți cu un membru din staff! 4) Aveți în vedere că orice canal din secțiunea Members Channel se va șterge din următoarele motive: Lipsa activitate(3 zile), încălcarea regulamentului de către proprietarul acestuia. 5) La crearea unui canal permanent, nu se vor accepta mai mult de 2 Subcanale. 6) Canalele sunt așezate în oridinea alfabetică. Regulament Admini: 1) Stați pe server doar cu nick-ul pe care ați primit gradul respectiv! 2) Interveniti doar atunci cand sunteti solicitati! 3) Nu intrati pe alte canale daca nu aveti aprobarea de la adminul canalului respectiv! 4) Nu aveti voie sa va dati Channel Group pe diverse canale! 5) Nu aveți voie să dețineți mai mult de 5 grade pe server. Sancționări Administrative: În cazul în care, un membru ADMINISTRATIV al comunității încalcă regulamentul, se va decide o penalizare/sancționare variabila în funcție de votul din camera administrativa. Se adaugă și faptul ca, depinde de gravitatea motivului de sancționare, se va revoca gradul temporar pana când se ia o hotărâre în camera administrativa definitiva. Dacă un membru ADMINISTRATIV are o inactivitate de 5zile (fără să anunțe) va primi remove
 7. ๖ۣۣۜDeve

  Salut! Bine ai venit!
 8. ๖ۣۣۜDeve

  R@P!D are remove. iti multumesc pentru reclamatie
 9. ๖ۣۣۜDeve

  Consideri ca ai fost nedreptatit? [ ! ] Model reclamatie Numele tau pe TeamSpeak3: Numele celui reclamat: Motivul reclamatiei: Dovezile necesare: Descrierea situatiei pentru care s-a ajuns aici: Alte precizari?:
 10. ๖ۣۣۜDeve

  Ai primit ban pe server si crezi ca este pe nedrept? [ ! ] Model Numele pe TeamSpeak3: Admin-ul care te-a banat?: Motiv-ul banului?: Alte precizari?:
 11. ๖ۣۣۜDeve

  Doresti un canal permanent pe serverul nostru de TeamSpeak3? Toate cererile se fac in acest topic ! Fondator canal se va da pe ID-ul unic pe care il oferiti in cerere ! O sa aveti acces full asupra canalului dumneavoastra ! [ ! ] Model Numele pe TeamSpeak3 : Nume canal : ID-ul unic :
 12. ๖ۣۣۜDeve

  Doresti un grad pe server-ul nostru de TeamSpeak3? [ ! ] Model Nume: Varsta: Numele pe TeamSpeak3: Cat timp poti dedica serverului pe zi?: Ce grad doresti?: Ai citit regulament-ul?: Alte precizari?:
 13. ๖ۣۣۜDeve

  Ai o problema si nu stii cum sa o rezolvi? Aceasta categorie este dedicata doar membrilor care detin un server in comunitate ! Numele topicului trebuie sa fie obligatoriu "[AJUTOR] NUME SERVER" Aici puteti face o cerere daca aveti probleme cu partea tehnica a serverului ( pluginuri, buguri, erori ) Se accepta maxim o cerere pe zi !
 14. ๖ۣۣۜDeve

  Ai un server in comunitate si doresti o schimbare ? Detinatorii de servere sunt rugati sa isi faca un topic cu numele "NUME SERVER - FORUM MANAGEMENT" In topicul respectiv fiecare detinator va scrie fiecare modificare pe care o doreste sa ii fie adusa categoriei Puteti face cate o cerere de cate ori este nevoie Tot in acel topic puteti scrie si daca doriti adaugarea altor detinatori/moderatori la categorie Tot in acel topic puteti cere schimbarea DNS-ului
 15. ๖ۣۣۜDeve

  Doresti sa faci parte din comunitatea noastra? [ ! ] Model cerere DNS Adresa IP: Portul serverului: Modul serverului: Sloturi: DNS-ul dorit: Detinatorii: Link GameTracker:
×
×
 • Create New...