Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Logo

Suntem prezenti si pe FACEIT!

Ne puteti gasii si pe FACEIT, acolo facem diferite turnee si competitii.

IngeruDrogat

Designer GFX
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

IngeruDrogat last won the day on January 21

IngeruDrogat had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About IngeruDrogat

 • Rank
  ★ Bronze ★
 • Birthday 11/11/2001

Recent Profile Visitors

395 profile views
 1. IngeruDrogat

  @mix3D- N-am de gand sa stau sa le postez pe toate aici asa ca iti las direct link-ul: https://imgur.com/a/R9wJVTa 1 este pentru Twitch exact cum este cel facut pentru mine si 1 e cu marimea pentru YouTube acele bari negre nu se vor observa.
 2. IngeruDrogat

  Multumesc frumos o sa iti dau cerere pe insta mai pe seara si vorbim acolo dar sa stii ca pentru banner am nevoie de alte dimensiuni si se prea poate ca banner-ul sa nu fie identic cu cel pe care l-am creat eu deoarece cel facut de mine este pentru Twitch daca vrei iti trimit o poza cu banner-ul postat de mine aici sub forma unui banner de Youtube.
 3. IngeruDrogat

  Cateva lucrari vechi: -------------------------------------------------------------------- O lucrare facuta in 4 minute: Lucrarile au fost facute de plictiseala si nu m-am putut decide daca sa las sau nu cascada in spatele castelului asa ca le-am postat pe amandoua. Lucrarea cu Lorem Ipsum are o tenta de albastru deoarece nu a fost salvata in RGB iar imgur considera griul folosit ca si cum ar fi o tenta de albastru. Pentru lucrarea cu Jaden am ales prima poza gasita pe internet in momentul in care am creat lucrarea nu ma interesa daca era o calitate exceptionala deoarece voiam doar sa vad daca reusesc sa termin lucrarea.
 4. IngeruDrogat

  M-am decis sa postez si lucrari pe care le-am creat cand eram la inceput (doar pe cele care chiar arata decent + cateva avatare pe care le consider la fel decente.) tumblr: https://ingerudrogat.tumblr.com/ ------------------------------------ Avatare fara text
 5. IngeruDrogat

 6. IngeruDrogat

 7. IngeruDrogat

  Le tot albeste si ma enerveaza
 8. IngeruDrogat

  Cu bbcode de data asta :) Nu inteleg de ce sunt asa albe...
 9. IngeruDrogat

  Le-am incarcat si pe imgur.com dar le redimensioneaza prea urat din 1920x1080 mi le incarca ca si cum ar fi 4k (https://imgur.com/a/4Y1rtE3)
 10. IngeruDrogat

  Cea pentru halloween a fost facuta la mahmureala impreuna cu alta lucrare
 11. IngeruDrogat

  👉Numele tau real: Ionut ✨Varsta:18 🌍Oras/Localitate: Bucuresti 🎨Ocupatie: Liceu 🏆Hobby-uri: Photoshop si sala. 🎮Ce jocuri joci?: CS:GO, Smite, Warframe. 📱Cum ai descoperit UPDRomania.ro?: Datorita lui Options. 💯Dai o nota comunitatii: 10 👉Date de contact: Steam Steam 2 🏁Alte precizari: -

Despre UDP

UDP Romania este o comunitate infiintata in anul 2004, comunitate cu o viziune ampla asupra gaming-ului romanesc. De cand am pornit acest proiect am dat dovada de seriozitate și profesionalism, avand un staff matur si serios, mereu gata sa va ajute în orice moment și situație.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
YouTube Subscribe
×
×
 • Create New...