Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Logo

Suntem prezenti si pe FACEIT!

Ne puteti gasii si pe FACEIT, acolo facem diferite turnee si competitii.

Tim

Member
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Tim last won the day on January 31

Tim had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Tim

 • Rank
  ★ Silver ★
 • Birthday 09/20/2003

Recent Profile Visitors

152 profile views
 1. Tim

  Salut Gabi. Din partea mea ai contra deoarece nu ai oferit destula atentie modelului de cerere upgrade ( mai pe scurt nu ai fost atent la informatii). Cererea de upgrade se face dupa 14 zile de cand ai primit gradul. EXEMPLU: 04.02.2020 primesti helper poti face cererea de upgrade pe data de 18.02.2020 la gradul de moderator. Numarul de zile pe care l-ai scris tu acolo este upgrade-ul de la functia de moderator catre admin. In rest ai un comportament ok,ai prime,destule ore,loyality badge.
 2. Tim

  Din partea mea ai un PRO,iti faci treaba de membru staff cum trebuie despre activitate a fost mai putina in ultimul timp dar toata lumea are treburi personale.
 3. Tim

  Salut S1l3nt_RO. Ai primit ban pentru folosirea programelor ce iti aduc avantaje fata de ceilalti playerii. Iar cateva informatii in plus despre ban: Ai fost banat de catre Owner-ul comunitatii @cezzeuN1 pentru cheats.
 4. Tim

  Salutare h4wkeye. Am analizat cererea ta si din cate vad ai respectat lucrurile esentiale si cum a spus cezzeu pentru a face cerere de upgrade de la gradul de helper trebuie sa treaca 14 zile de cand ai primit gradul. Te-as ruga sa verifici link-ul cu poza de la "mostactive" deoarece este nefunctional. Am jucat alaturi de tine si ai un comportament bun si esti destul de matur. Esti activ pe server,te conectezi aproape in fiecare zi din cate observ. Ai prime account,2020 service medal si Loyalty Badge si 300 de ore pe csgo iar acest lucru te face trusted in "ochii" mei. Din partea mea ai un PRO. Astept si alte raspunsuri din partea colegilor mei. O seara buna din partea staff-ului UDPROMANIA.
 5. Tim

  Bine ai venit ❤️
 6. Tim

  Salutare Mikalake,din cate observ nu ai respectat nici modelul de "Cere Grad" iar daca arunci o privire la celelalte cereri toate lumea are numele topicului Cerere grad - "Nume". Nu prea am apucat sa joc alaturi de tine pe server si nu prea imi pot da seama ce comportament ai.. Din partea mea ai un CONTRA deoarece nu ai respectat modelul de cerere si ai omis lucruri esentiale. 🤵Nick: 👱‍♂️Varsta: 🎮SteamID: ✏️Ore jucate: 🛡️Poza cu mostactive: ‼️Ce grad doresti?: 📌Cate ore poti petrece zilnic pe server?: ⚔️Esti in stare sa faci demo la orice ban dat?: 🎮Realizezi ca trebuie sa fii activ si pe forum?: 📜Cat de matur te consideri?: 🌍Iti vei pune numele serverului la tine in nume?: 💯Dupa cate zile poti face upgrade la Moderator?: 🏁Alte precizari?: Acesta este modelul.
 7. Tim

  Welcome.
 8. Tim

  PRO. Ai mai facut parte din staff si te descurci foarte bine,de comportament nu are rost sa vorbim ai un comportament foarte bun si esti activ.
 9. Tim

  Nu prea ti-am vazut comportamentul pe server si cat despre cerere,ai dat niste raspunsuri seci. La "Cat de matur de consideri?" ce inseamna "destul de"? Iar cum a spus si Marmael in Cerere upgrade scrie clar ca numarul de zile dupa care poti face upgrade este 14. Din partea mea ai un CONTRA. Te sfatuiesc sa iti revizuiesti cererea si data viitoare sa adaugi mai multe argumente si astept sa Interactionez cu tine pe server sa iti vad comportamentul. Staff-ul UDPROMANIA va ureaza o [zi/seara] placuta.
 10. Tim

  Welcome
 11. Tim

  Din partea mea ai un contra,din cate a spus si marmael nu ai luat in serios treaba de membru staff si ai abuzat,nu cred ca mai trebuie sa adaug argumente daca a spus colegul meu marmael tot ce trebuia <3.
 12. Tim

  Bine ai venit,dar ca sa stii aveai si tu un model.
 13. Tim

  Pro,ti-ai corectat comportamentul si esti foarte activ nu cred ca mai are rost sa scriu toate cele cand au spus Marmael si nisotr
 14. Tim

  Nu sunt de acord cu acest lucru. Meriti sa ramai cu ban-ul cat timp am primit demo-uri cu tine folosind cheats. Faptul este consumat daca ai jucat odata cu coduri pe acest server nu meriti a 2-a sansa.
 15. Tim

  PRO Dupa parerea mea meriti sansa de a intra in staff,mi-ai inspirat incredere din urmatoarele motive: 1.-Esti activ pe server. 2-IN-GAME ai un comportament foarte bun si o mentalitate ok. 3-Ai jocul cumparat,level 34 si 865 de ore in csgo. Sa vedem ce raspunsuri au si colegii mei. Seara placuta din partea staff-ului UDPROMANIA.

Despre UDP

UDP Romania este o comunitate infiintata in anul 2004, comunitate cu o viziune ampla asupra gaming-ului romanesc. De cand am pornit acest proiect am dat dovada de seriozitate și profesionalism, avand un staff matur si serios, mereu gata sa va ajute în orice moment și situație.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
YouTube Subscribe
×
×
 • Create New...