Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Logo

Suntem prezenti si pe FACEIT!

Ne puteti gasii si pe FACEIT, acolo facem diferite turnee si competitii.

Rolecs

Server Manager
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Rolecs

 • Rank
  OWNER SVG.UDPROMANIA.RO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rolecs

  Nume: Nick: Vârstă: Cate ore poti juca pe zi?: Ore jucate? (Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.169:27015/top_players/😞 Steam ID: Steam Profile Link: Ai citit regulamentul serverului? Care este cuvantul cheie?: De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Care este comanda pentru ban? Care este comanda pentru mute? : Reușești să îndeplinești activitatea minima (minim 5h/saptamana)?: Te-ai alaturat serverului nostru de DISCORD?: Alte obiecții:
 2. //Informatii SVG.UDPROMANIA.RO// Serverul este unul clasic cu mape oldcs, așa ca te așteptăm sa te distrezi împreună cu noi pe server! Daca vrei sa beneficiezi de gradele de pe serverul svg.udpromania.ro poți dona prin paysafe sau transfer bancar online. Pentru:CO-OWNER-30euro MODERATOR-20euro ADMIN-10euro HELPER-cerere pe forum Recutrăm oameni serioși,vărsta minima fiind 14 ani! Nu ezita să ne spui întrebările sau sugestiile tale aici sau pe comunitatea steam: https://steamcommunity.com/groups/svgudpromania Aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff!
 3. //Regulament SVG.UDPROMANIA.RO// //URMATOARELE SITUATII SUNT SANCTIONATE CU BAN PERMANENT// 1.Folosirea cheat-urilor sau al altor metode de trisare (BAN permanent) 2.Limbajul vulgar fata de STAFF (BAN 1/24h) 3.Reclama altor servere/site-uri/forum-uri (BAN 24h) 4.Troll in mod repetat (BAN 1h) //REGULAMENT JUCATORI// 1.Limbajul vulgar│︎neordonat│︎deranjant│︎jigniri fata de STAFF(BAN 24h) se sanctioneaza cu gag/mute. 2.Nu aveti voie sa va urcati pe harta(de_nuke_oldcs) slay/BAN 15min. 3.Chemarea jucatorilor de pe server la competitiv sau pe alte servere este strict interzisa /kick/BAN 15min/ 4.Este interzisa redarea de muzica│︎urletele in microfon. mute 10min/30min //REGULAMENT ADMINI// 1.Gradele sunt obligate sa aibo cont pe forum. 2.Gradele sunt nevoite sa dea pro/contra cererilor de pe forum. 3.Pentru a da ban e nevoie de dovezi video/poze/etc. 4.Nu faceti abuz de comenzile sm_say / sm_tsay / sm_csay / sm_slay /sm_slap (remove). De cuvantul "SVGUDPRO" aveti nevoie pentru cererea voastra de helper sa raspundeti la intrebarea "Ai citit regulamentul serverului ?"
 4. Rolecs

  👉Numele tau real: Ionut ✨Varsta:16 🌍Oras/Localitate: Cluj 🎨Ocupatie: Elev 🏆Hobby-uri: 🎮Ce jocuri joci?: CS GO,LOL,Metin2,GTA V,SCRAP MECHANIC 📱Cum ai descoperit UPDRomania.ro?: De la un coleg 💯Dai o nota comunitatii:8-9 👉Date de contact: 🏁Alte precizari:

Despre UDP

UDP Romania este o comunitate infiintata in anul 2004, comunitate cu o viziune ampla asupra gaming-ului romanesc. De cand am pornit acest proiect am dat dovada de seriozitate și profesionalism, avand un staff matur si serios, mereu gata sa va ajute în orice moment și situație.

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
YouTube Subscribe
×
×
 • Create New...