Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

SɪɲFυL

Administrator
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

SɪɲFυL last won the day on June 4

SɪɲFυL had the most liked content!

thumbs_up_down 31 Excellent

6 Followers

About SɪɲFυL

 • Rank
  Fondator Secundar
 • Birthday 10/11/2002

Recent Profile Visitors

614 profile views
 1. SɪɲFυL

  @pit1cuts.w0wremove, activitate 0.
 2. SɪɲFυL

  @ThE F0rest -1, inactivitate.(prin inactivitate mă refer că nu ajuți cu topic-uri sau să creștem forum-ul prin membri etc...).
 3. SɪɲFυL

  Aici se vor anunța când un membru devine Staff nou , când primește up sau când primește remove. (La up/remove trebuie sa fie un motiv) Doar fondatori + administratori au dreptul de a da reply la acest topic.
 4. SɪɲFυL

  Data viitoare te rugam să respecți model-ul cereri.(titlul) In minim 24h un Fondator o sa vă facă canalul.
 5. SɪɲFυL

  Welcome !
 6. SɪɲFυL

  Unique ID este greșit.
 7. SɪɲFυL

  Nu mi-ai răspuns la nmk din întrebări. T/C
 8. ★ Nume actual: ★ Numele dorit:★ Motiv?:★ Cererile de schimbare nume trebuie sa fie la o diferenta de cel putin 4 zile una de alta!
 9. SɪɲFυL

  MODEL RECLAMATIE ADMIN Nick-ul Dvs. : Nick-ul adminului reclamat : Povestiti ce s-a intamplat in acel moment : O dovada concreta care sa ateste ca reclamatia nu este nefondata : INFORMATII Screeshot-urile se uploadeaza pe: https://imgur.com/ sau Demo-urile se upladeaza pe http://www.girlshare.ro/ Dovezi concrete, in caz contrar cerere va fi inchisa si marcata ca fiind nefondata! Nu se fac reclamatii pe motiv de banuri temporare (120 minute). Limbajul este important, mai ales ca suntem pe un forum public, asa ca nu folositi cuvinte indecente intr-o reclamatie. Exprimati-va cat mai placut si respectuos!
 10. SɪɲFυL

  Acceptat că helper, mă anunți dacă îți convine prin un reply in acest topic . (Te-am întrebat pentru că nu e frumos să-ți dau helper tu făcând cerere de co-fondator poate helperu nu-ți place. Server-ul este în creștere și avem nevoie de admin dacă aveai bunul simt sa faci o cerere de grad în limita bunului simț îți dădeam un grad mai maricel) Nu se da co-fondator gratis (nu mă încălzește sa aud că donezi că să-ți dau co-fondator) Și regulamentul îl citești sau respins nu mă iei că sunt că altele. (E destul de urât sa ceri co-fondator poate că te cunosc știu că ești bun am jucat împreună dar nu îți cunosc cunoștințele în amx și în primul rând nu se da acest grad free) Ai la dispoziție 24h începând de la data : 28.06.2019 | ora : 22:17 Până pe data : 29.06.2019 | ora : 23:17. (Asta sa vedem cat de activ ești pe forum)
 11. SɪɲFυL

  MODEL BAN-LIST Nick codat: IP & STEAMID: Motiv: Dovada: INFORMATII Dovada se face sub forma de demo (record) sau ss si se poate uploada pe urmatorul site: GIRLSHARE sau IMGUR
 12. SɪɲFυL

  Hai.. acceptat că avem nevoie de admini. Aștept Gmail sau yahoo în privat T/C
 13. SɪɲFυL

  MODEL CERERE Nick-ul Dvs.: Nick-ul adminului care va banat: Motivul banului: Dovada [screen la consola]: Ip Dvs.: INFORMATII Va rog sa faceti un screenshot consolei (poza la consola). Site-uri de upload imagini: https://imgur.com/upload or http://www.girlshare.ro/
 14. MODEL CERERE - acest grad este pentru playerii care nu vor sa admineze serverul , ci doar vor un loc rezervat pe server Numele tau : Nick pe sv : Cerinte ! Minim 5 h acumulate pe server ! Nu o sa cer link-ul de la gm si la gradul de slot, mergem pe incredere:) !
 15. Model cerere ! Numele tau : Nick pe server : Cati ani ai ? : Steam ON/OFF : Cat la % stii comenzi amxx ? : Adresa (yahoo or gmail) de contact : Poti ajuta serverul cu donatii ? : Link cu orele de pe gametracker : Ai citit regulamentul ? : Cerinte ! Citirea regulamentului Minim 10 h pe server Minim 14 ani Teamspeak obligatoriu !
Powered by Invision Community
×